var iload = 0; $grid.imagesLoaded().progress( function() { if (iload == 0) {$grid.packery();}; }); $grid.imagesLoaded().done( function() { iload = 1; }); }); Menü átugrása

Adó 1%

felhívás az adó 1% rendelkezésre

Kérjük, adód 1%‑ával támogass minket! Ahogyan a korábbi években felajánlott összeget is mindig a Pelikán Kupára, úgy a tavalyi és az idei felajánlásokból befolyó összeget is teljes mértékben a 2022‑es rendezvény szervezésére fogjuk fordítani. Mert bízunk abban, hogy idén novemberben már tényleg semmi nem áll majd annak útjába, hogy a Pelikán Kupa zárja az idei versenyévet.

Adószámunk: 18719459‑1‑13

Az 1%‑os rendelkezést az SZJA adóbevallással együtt, vagy attól elkülönítve is megteheted, függetlenül attól, hogy ki készíti el és nyújtja be az adóbevallásodat. A rendelkezést megteheted elektronikusan vagy papír alapon is. A rendelkezés határideje: 2023. május 22.

Elektronikus úton

rendelkezés az e-SZJA weboldalon

Ha van elektronikus tárhelyed, nyilatkozatodat így a legegyszerűbb és leggyorsabb benyújtani:

Papír alapon

22EGYSZA dokumentum képe

Papír alapon - postai úton vagy személyesen a NAV ügyfélszolgálatán - nyújthatod be nyilatkozatodat:


Ha az 1%‑ot nem ajánlod fel semmilyen civil szervezetnek, az a pénz automatikusan az államkasszába kerül. Ha a több mint harmincezer egyesület és alapítvány közül minket tisztelsz meg támogatásoddal, hálásan köszönjük bizalmadat és felajánlásodat!

A többi, felajánlásra jogosult civil szervezet listáját itt, a technikai számmal rendelkezők listáját itt találod.

Az 1% felajánlással kapcsolatban minden további információt megtalálsz a NAV honlapján.